Anhui Hoda Wood Co., Ltd.

Anhui Hoda Wood Co., Ltd.

Bedrijf Details
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: HODA PLEX
Aantal werknemers: 100~120 mensen
Jaarlijkse omzet: US$ 15,000,000 - US$ 20,000,000
Opgericht Jaar: 2005
Export pct: 90% - 100%
Beschrijving bedrijf
Co. Ltd van Anhuihoda Wood is gespecialiseerd in triplex makend en handel drijvend, door 15 jaar inspannings op de uitvoer, is ons team één van de belangrijkste triplexleveranciers in China geworden.

 

Wij hebben onze producten aan vele landen met inbegrip van verkocht: Sri Lanka, Iran, Japan, de V.S., Thailand, Filippijnen, Vietnam, Mexico, Costa Rica, Dominicaanse Republiek, Mauritius, Bijeenkomst, Australië, Polen, de V.A.E, Koeweit, Jordanië, Qatar, Saoedi-arabisch, de Oekraïne, Kazachstan, en Finland.

 

Wat wij dekking kunnen leveren de volgende punten:

1.A grote selectie die van triplexspecies, maar beperkt niet tot omvatten: Okoume, de Potloodceder, Bintangore, Sapele, Agathis, de Olijf, de Berk van PNG Meranti, Wit & Natuurlijke, stralen uit & namen de Russische Pijnboom, de Natuurlijke & Gebleekte Populier, Obeche, Rode Eik, Mahonie, Okkernoot, Kers, Esdoorn, Els, Beuk, Teak, en meer toe.

2.The de beschikbare types van kern omvatten: Populier & het vernisjekern van Combi & van het Hardhout, Falcata & Populier & Spartimmerhoutkern, MDF & Spaanplaatkern, en Sandwichkern. Daarnaast kunt u M. lijm kiezen--E2, E1, E0 en niet-Formaldehyde met CARBURATORcertificaat, WBP-lijm--Melaminelijm en Phenolic lijm.

3. een verscheidenheid van raad voor specifiek gebruik, zoals: Film onder ogen gezien triplex, Bamboetriplex, Melamine gelamineerde raad, document & HPL bedekt triplex, UV met een laag bedekte raad, Buigend triplex, Gegroefte raad, Underlayment, Verpakkingstriplex, Platform, LVL, h-Straal, Vernisjesnede, en meer.

4.Other houten producten en bouwmaterialen zoals: MDF, de Spaanplaat, OSB, Doorskin, het Lade Zij, Houten Vernisje, de Bevloering, de Houten Deuren, en meer Triplexproductie in China zijn zeer arbeid - intensief, naast natuurlijke tekorten, die tekorten vervaardigen vind vaak tijdens productieprocessen plaats.

 

Om geen kwaliteitsproblemen te verzekeren, wij opstelling een ernstig en verenigbaar inspectiesysteem. Elke orde vóór verzending moet strikt door onze ervaren inspecteurs worden geïnspecteerd;

 

wij besluiten of een verzending slechts of niet gebaseerd op het inspectierapport wordt toegestaan, zijn wij altijd verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze verzendingen voor al onze klanten.

 

Dank u voor uw vriendelijke aandacht aan ons bedrijf, verheugen wij ons op het samenwerken met u in de nabije toekomst. Voor nadere informatie ongeveer uw specifieke vereisten, gelieve ons in wan@hodawood.com te contacteren.
Certificaat
Standaard:FSC
Aantal:
Uitgiftedatum:
Vervaldatum:
Scope / Range:
Uitgegeven door:
Standaard:CE
Aantal:
Uitgiftedatum:
Vervaldatum:
Scope / Range:
Uitgegeven door:
Oproepen ons
Contactleverancier
Veranderingstaal